b30
DESTACATS
L'associació Àmbit B30 valida el document d'estratègia per a la millora en la competitivitat de la indústria al territori
Sabadell ha acollit la reunió de la Comissió Executiva de l’Associació

La reunió de la Comissió Executiva (CE) de l'Associació Àmbit B30 ha validat els treballs presentats al document sobre "Estratègies per a una millora en la competitivitat de la indústria a l'Àmbit B30".

Més informació [+]
Estratègies per a una millora en la competitivitat de la indústria a l'Àmbit B30
Una visió des de tres òptiques complementàries: la indústria, la innovació i la manufactura avançada, al voltant de l'àmbit de la B30. Recull un seguit de conclusions generals que han estat consensuades i proposades per tots tres autors.
Descarregar document [+]
Llegir document [+]
Priorització d'actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat a l'àmbit d'influència del corredor de la B-30
L'estudi proposa 62 actuacions, 30 sobre el transport públic i 32 a la xarxa viària, seguint criteris de competitivitat, sostenibilitat i eficàcia en tot aquest territori.
Els treballs, realitzats per l'associació Àmbit B30 amb el suport de la Diputació de Barcelona, és el resultat
de molts mesos de treball, fruit del consens, de la coordinació i de la col·laboració de totes les organitzacions que formen part de l'associació.
Més informació [+]
Comparteix-ho!
PROMOCIÓ DELS DOCTORATS INDUSTRIALS EN EL TERRITORI


Àmbit B30 està format per centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs de 23 municipis que comparteixen una mateixa voluntat: actuar de forma col·lectiva per potenciar i impulsar tota la zona industrial i tecnològica de l'eix de la B-30 amb un gran objectiu: convertir aquest territori en un dels principals pols industrials i de manufactura avançada del sud d'Europa.
Associació Àmbit B30
info@b30i.cat
Segueix-nos a